Buradasınız: Ana Sayfa > Başkanımız, Genel Haber, Manşet Haber > Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu, mazbatasını aldı

Genel Haber’ Kategorisi

Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu, mazbatasını aldı

DSC_7100

AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Şaltu, ekibiyle birlikte mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Seçim Kurulu’na giden Halil İbrahim Şaltu, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte mazbatalarını Sulh Ceza Hakimi Şifa Çelik’ten teslim aldılar.
Mazbatasını teslim almasının ardından Halil İbrahim Şaltu, Alaca Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’dan görevini devraldı.

Belediye’de devir teslim töreni

Eski Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, mazbatasını alan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’ya görevi devretti. Halil İbharim Şaltu, belediyede çiçeklerle karşılanırken, Muhammet Eyvaz’dan belediye mührünü de teslim aldı.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Eski Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, devir teslim töreninde yeni Başkan Halil İbrahim Şaltu’ya görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanı Halil İBrahim Şaltu ise, Muhammet Eyvaz ile yıllarca birlikte görev yaptıklarını belirterek, “Dava arkadaşım, gönüldaşım Muhammet Eyvaz ile uzun yıllar birlikte görev yaptık. Kazandığı zaman koltuğu birlikte aldık. Şimdi ise yine birlikte devir-teslim yapıyoruz. Kendisine hayat boyu başarılar diliyorum. Yaptığı bütün hizmetler için kendisine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Eyvaz’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

eyvaz (2)

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Eyvaz, “Bir milletin ulaştığı medeniyet seviyesi, onu teşkil eden fertlerin huzuru ve mutluluğu ile doğru orantılıdır. Ülkelerin engelli vatandaşlarına temin ettikleri hizmetlerin çeşit ve niteliği, toplumsal huzurun ve refahın bir göstergesidir. Türkiye’de engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesi hususunda yapılan çalışmalar her geçen yıl artarak devam etmektedir. Bu manada, engelli fertlere ve ailelerine yönelik hizmetlerin nitelik ve kapsamının arttırılması, toplumsal huzurun tekâmülü bakımından büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda kamu ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra vatandaşlarımızın da engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaları için gösterecekleri destek ve gayret, hem vicdani hem de sosyal bir sorumluluktur.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, kendilerine engelsiz bir hayat temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Hayvan Pazarı kapatıldı

hayvan_pazarlari_sap_hastaligi_nedeniyle_kapatildi_h7689_09d91

Şap hastalığını önlemek amacıyla Çorum ve tüm ilçe merkezlerinde Hayvan Pazarları ikinci bir emre kadar kapatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

2014 TAKVÝM ALACAALACA BELEDİYESİ MAHALLİ İDARE ŞİRKETLERİNDE İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİRİLMESİNE AİT UYGULAMALI SINAV SONUÇLARI EKTEDİR.

ALACA BELEDİYESİ MAHALLİ İDARE ŞİRKETLERİNDE İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİRİLMESİNE AİT UYGULAMALI SINAV TARİHİ SAATİ VE YERİ

2014 TAKVÝM ALACA

Sınav Tarihi :21.03.2018