170 Haneye Sıcak Yemek

Alaca Belediyesi Aşevi mübarek Ramazan ayının girmesiyle birlikte vatandaşlarımıza hizmeti arttırarak deva etmeye başladı. Ramazan’dan önce de ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç vatandaşlarımıza sıcak yemek veren Alaca Belediyesi Aşevi Ramazan ayının girmesiyle birlikte sayıların gün, gün artmasıyla birlikte vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerinin sıcak yemek ve pide ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Dağıtımları bizzat yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlayan ekibe ve yardımları yapan Alacalı hemşehrilerimize teşekkür eden Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, “amacımız milletimize en güzel hizmeti sunmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak kimsesizlerin kimsesi olmaktır. Azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi arttırarak devam edeceğiz.” Dedi.

Comments are closed.